top of page

AGC GLASS HUNGARY KFT. - TATABÁNYA

Az AGC stratégiai partnereként 2006 óta dolgozunk a kenéstechnikai területen.Nem csupán a számos automatizálás, és ehhez kapcsolódóan a termelékenység jelentős növekedése fűződik nevünkhöz, de a kemencesorok, üvegformázók, fúrócellák és a kapcsolódó területek teljes kenőanyag menedzsmentjét is ellátjuk.

HEINEKEN HUNGÁRIA SÖRGYÁRAK ZRT. ÉS HEINEKEN SLOVENSKO A.S. - SOPRON, MARTFŰ, HURBANOVO (SK)

A Heineken soproni sörgyárában közel 1500 zsírzási pont egy rendszeren belüli kezelését oldottuk meg. A folyamatos fejlesztések egyaránt növelik a termelékenységet, illetve költséget és létszámot takarítanak meg Partnereinknél, biztonságossá téve a nonstop termelést.

DUNA-DRÁVA CEMENT KFT. - VÁC

A cementgyárak kapacitását a maximális üzembiztonság teszi elérhetővé. A legmasszívabbautomata zsírzó és olajellátó berendezések optimális üzemeléséért felelünk, a helyi szakemberek folyamatos képzése mellett. A gyors alkatrész beszállítás és reakcióidőnk kulcsszerepet kapott Partnerünk megbízásában.

BPW-HUNGÁRIA KFT. - SZOMBATHELY

A tengelygyártó óriás alapanyaggal történő kiszolgálását előre ütemezett módon történő precíz és pontos szolgáltatás jellemzi. A tervezett, de rugalmas alkatrész beszállításkor maximálisan alkalmazkodunk Megrendelőnk igényeihez, kiegészítve a gyártott termékek műszaki hozzáadott értékeit.

COLAS ÉSZAKKŐ BÁNYÁSZATI KFT.
A Colas csoport bányaüzemeiben és mobil gépein alkalmazott központi zsírzók és rakodómérlegek időszakos karbantartásakor az időtényező az egyik legfontosabb elem. A gyors reakcióidő többszörösen kifizetődik Partnerünknek, hiszen a termelés nem állhat meg. A számos és alapos előkészítésnek köszönhetően üzemzavar nem fordult elő az elmúlt években.

ZOLTEK ZRT. - NYERGESÚJFALU

A Zoltek vegyipari óriás nyergesújfalui üzemében kiépített kétvezetékes, nagyüzemi kenőrendszerek a hagyományos kenési feladatok mellett, a nagymértékű kémiai terhelés ellen is megvédik mind a csapágyakat, mind a karbantartó személyzetet. A helyes kenőanyag-adagolás jelentős  jelentős megtérülést biztosított a felszabadult termelési időből és a csökkenő leállásból.

PON EQUIPMENT BV - ALMERE, HOLLANDIA

A Groeneveld HQ jóvoltából, a márka képviseleteként az a megtiszteltetés ért minket, hogy kollégáink több mint egy hónapot tölthettek Észak-Európa legnagyobb Caterpillar beszállítójánál, így nemzetközi színekben is tanúságot tehettek szaktudásukról.  Groeneveld Twin kétvezetékes és EcoPlus progresszív zsírzórendszerek kerültek fel Caterpillar gréderekre, homlokrakodókra és kotrógépekre, természetesen a legmagasabb minőségben.

AGC GLASS HUNGARY KFT. - TATABÁNYA

Ako strategický partner AGC pracujeme v oblasti mazania od roku 2006. S naším menom súvisí nielen veľa automatizácie a výrazný nárast produktivity, ale zabezpečujeme aj kompletnú správu mazív pre pece, formovače skla, vŕtačky a súvisiace oblasti.


HEINEKEN HUNGÁRIA SÖRGYÁRAK ZRT. ÉS HEINEKEN SLOVENSKO A.S. - SOPRON, MARTFŰ, HURBANOVO (SK)

V pivovare Sopron Heineken sa nám v systéme podarilo ošetriť takmer 1 500 mazacích miest. Neustále zlepšovanie zvyšuje produktivitu a šetrí náklady a počet zamestnancov našich partnerov, čím zabezpečuje nepretržitú výrobu.


DUNA-DRÁVA CEMENT KFT. - VÁC

Kapacita cementární je umožnená maximálnou prevádzkovou bezpečnosťou. Sme zodpovední za optimálnu prevádzku najrobustnejších zariadení na automatické mazanie a dodávanie oleja, s neustálym školením miestnych technikov. Rýchle dodanie náhradných dielov a doba odozvy boli kľúčovými úlohami nášho partnera.


BPW-HUNGÁRIA KFT. - SZOMBATHELY

Pre výrobcov hriadeľov s obrovskými surovinami je charakteristická presná údržba vopred naplánovaným spôsobom. Pri dodávaní navrhnutého, ale flexibilného komponentu maximalizujeme potreby našich zákazníkov a dopĺňame technickú pridanú hodnotu vyrábaných výrobkov.


COLAS ÉSZAKKŐ BÁNYÁSZATI KFT.

Časový faktor je jedným z najdôležitejších prvkov v pravidelnej údržbe centrálnych mazív a nakladacích váh používaných v banských a mobilných strojoch skupiny Colas. Rýchly čas odozvy platí niekoľkokrát nášmu partnerovi, pretože výroba sa nemôže zastaviť. V dôsledku početných a dôkladných príprav sa v posledných rokoch nevyskytli žiadne poruchy.


ZOLTEK ZRT. - NYERGESÚJFALU

Dvoj-vetvové, rozsiahle mazacie systémy inštalované v gigantickej továrni Zoltek v chemickom priemysle v Nyergalwale chránia okrem tradičných mazacích úloh a vysokého chemického zaťaženia aj ložiská a personál údržby. Správne dávkovanie maziva poskytlo výraznú návratnosť času výroby a prestojov

 

PON EQUIPMENT BV - ALMERE, HOLLANDIA

Ako zástupca značky spoločnosti Groeneveld HQ si ceníme, že naši kolegovia strávili viac ako mesiac u najväčšieho dodávateľa spoločnosti Caterpillar v severnej Európe, čím demonštrovali svoje odborné znalosti v medzinárodnom meradle. Do grejdrov, nakladačov a rýpadiel Caterpillar boli začlenené dvoj-vetvové a progresívne mazacie systémy Groeneveld Twin s najvyššou kvalitou.

TERRA-VÁROSKÚT KFT. - CSEPEL

Naše partnerstvo s Terra-Városkút Kft sa začalo na jeseň roku 2017, keď sme nainštalovali váhy KIMAX 2 na súpravu nákladných automobilov a prívesov Renault a na kontajnerové nákladné autá MAN. Po inštalácii systémov merania hmotnosti na nápravu boli skontrolované a opravené aj centrálne mazacie systémy vozidiel.

kia logo.jfif
bottom of page