Oilmaster 

Nivel optim de ulei de motor în permanență!

În condițiile creșterii continue a schimbului de mărfuri importanța eficienței, productivității și siguranței sunt tot mai mari. Acestea fundamentează profitul, creșterea competitivității devine astfel prioritară. Frima Groeneweld a dezvoltă pe lângă sistemele automate de lubrifiere și alte soluții pentru administratorii de flote care contribuie la asigurarea dezideratelor mai sus amintite.

Sistemul automat de control al nivelului de ulei motor Oilmaster este o soluție unică pentru gestionarea urmăririi nivelului de motor și asigurarea nivelului optim în permanență. Din această cauză acest sistem a devenit echipare de bază pentru vehiculele VDL.

Pachetele de fabrică proiectate și montate profesional sunt o garanție a profitabilității pentru investitori și operatori.

Avantajele sistemului de management al uleiului de motor Oilmaster
  • Control automat a nivelului de ulei, completare în caz de necesitate

  • Completarea se face totdeauna cu uleiui potrivit, se elimină riscul completării cu uleiuri improprii

  • Creșterea intervalului între două schimburi de ulei, folosirea mai eficientă a uleiurilor moderne

  • Protejează motorul față de consecințele negative ale excesului sau lipsei de ulei

  • Protejează sistemele costisitoare de evacuare, crește durata de exploatare a acestora

  • Reduce consumul de ulei

  • Permite monitorizarea electronică a consumului real de ulei

Cea mai bună descoperire de la pâinea feliată încoace!

Principiul de funcționare a sistemului Groeneveld Oilmastre este simplu și eficient. Sitemul urmărește continuu nivelul de ulei prin intermediul unui senzor încorporat și îl completează automat în caz de necesitate din rezervorul propriu până la nivelul optim.

La completare uleiul este pompat din rezervor printr-un filtru în șarje de câte 0,5 l. Această cantitate este constantă îm orice împrejurări. Toate ciclurile de reîncărcare sunt memorate. Aceasta permite un control precis a consumului de ulei și permite programarea cu exactitae sporită a următoarei revizii.